Nya skribenter på SempreInter.com: Jordanos Embaye

Nya skribenter på SempreInter.com: Jordanos Embaye-->
<!--:sv-->Nya skribenter på SempreInter.com: Jordanos Embaye<!--:-->
June 13, 2012 10:00
( )
SempreInter.com

Nyligen sökte vi på SempreInter.com nya skribenter för att hjälpa oss att bli ännu bättre i vår bevakning av Inter. Rekryteringsprocessen är numer avslutad och vi presenterar här vårt 1:a nyförvärv, Jordanos Embaye som genom nedanstående rader presenterar sig själv för er läsare:

“Hej alla Interisti!
Mitt namn är Jordanos Embaye men de flesta kallar mig Jordi. Jag är en 22-årig tjej med stort fotbollsintresse. Eftersom att jag kommer från en fotbollsfamilj så har fotbollen alltid funnits i mitt liv, men det var så sent som i november 2010 som intresset för Inter började. Jag var då för första gången på plats i Milano för att se Inter-Parma. Matchen slutade 5-2 och jag har sedan dess varit en sann Interista. Det är ingen nyhet att 2011/2012 varit en tuff säsong för Inter, men denna lägger vi bakom oss och siktar på nästa säsong. Det bästa minnet med denna säsong var att slå Milan, inte en gång utan TVÅ gånger. Underbart är bara förnamnet!
Jag brinner för fotboll och jag älskar att skriva. Just nu pluggar jag media och kommunkiation på Södertörns Högskola i Stockholm. Att få skriva för den allra bästa Intersidan, SempreInter.com, är en ära. De levererar alltid grymma och pålitliga texter för sina läsare. Det kommer bli en grymt rolig upplevelse så nu kör vi! Pazza Inter! “

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter