CdS: “Faraoni kan användas i Handanovic-affären”CdS: “Faraoni could be used in the Handanovic-deal”

CdS: “Faraoni kan användas i Handanovic-affären”CdS: “Faraoni could be used in the Handanovic-deal”-->
June 16, 2012 17:12
( )
SempreInter.com

Udineses målvakt Samir Handanovic kommer allt närmare Inter. Idag skriver Corriere dello Sport att Inter skulle vara intresserade av att slänga in Marco Davide Faraoni i en deal för att få Handanovic till Inter. Faraoni som förra veckan var mycket nära en övergång till Fiorentina där nye tränaren Vincenzo Montella bett specifikt om Faraoni.

Berörande Fiorentina så blir det allt troligare att om Handanovic kommer så kommer Inter sälja sin halva av Viviano till Fiorentina, klubben som Viviano själv vill spela för.

Slovenian goalie Samir Handanovic are moving closer and closer to Inter. Corriere dello Sport writes today that Inter are prepared to throw in youngster Marco Davide Faraoni in the deal to bring Handanovic to the north part of Milan. Faraoni, who last week was very close to move to Fiorentina. He was asked for in particular by new Fiorentina-coach Vincenzo Montella.

Concerning Fiorentina, if Handanovic goes to Inter, it is likely that Inter will sell thier part of Viviano to Fiorentina. The club att Viviano himself expressed a wish to play for.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter