Di Marzio: “Marino, en ny direktör till Inter inom några dagar”

Di Marzio: “Marino, en ny direktör till Inter inom några dagar”-->
June 16, 2012 20:42
( )
SempreInter.com

Den 30 maj meddelade Inters officiella hemsida en ny medlem i Inters styrelse, nämligen VD:n Marco Fassone, och man tackade Ernesto Paolillo för alla fina år av engagemang och professionalism som han visade överallt.

Och nu kommer det uppgifter om att en ny direktör är på väg in i Inters styrelse.

Inter gör nya framsteg i klubben, säkerställer Gianluca Di Marzio:

“Sommaren blir ett lyft för ledningen i Inter. Efter  Marco Fassone, den nya verkställande direktören istället för Paolillo, kommer en annan nyhet: Umberto Marino från Sampdoria kommer inom några dagar officiellt bli klar för Inter. En uppskattad direktör och i 11 år som generalsekreterare i Sampdoria, och kommer i Inter agera med samma roll. Med sin erfarenhet ska han ta hand om alla byråkatiska frågor och fortsätta arbetet med förnyelsen som Moratti önskar.”

By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter