Dzagoev öppnar för Inter: “Jag vill spela utomlands”Dzagoev opens up for Inter: “I wish to play abroad”

Dzagoev öppnar för Inter: “Jag vill spela utomlands”Dzagoev opens up for Inter: “I wish to play abroad”-->
<!--:sv-->Dzagoev öppnar för Inter: “Jag vill spela utomlands”<!--:--><!--:en-->Dzagoev opens up for Inter: “I wish to play abroad”<!--:-->
June 16, 2012 16:54
( )
SempreInter.com

Som vi tidigare rapporterat så håller Inter ögonen på Rysslands och CSKA Moskvas playmaker Alan Dzagoev. Dzagoev har börjat bra under EM-turneringen och uttalade sig efter senaste mötet mot Polen. Fcinternews.it förser oss med Dzagoevs ord.

Jag vill utmana mig själv och prova på spelet i andra ligor, det stämmer. En annan liga i Europa är intressantast, jag kommer se över mina alternativ och fatta ett beslut efter EM.”


As we told you earlier, Inter are scouting the Russian playmaker Alan Dzagoev. CSKA’s midfielder has started very well during Russias campaign in Euro2012. After the game against Poland, Dzagoev spoke to the press and Fcinternews.it has provided us with his statement regarding the future.

“It is true, I want to play in another European league and test my abilities. I will look to my options and decide where I wish to go after this tournament.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter