Gazzettan: Borini står redo för InterLa Gazzetta: Borini is ready for Inter

Gazzettan: Borini står redo för InterLa Gazzetta: Borini is ready for Inter-->
June 17, 2012 05:13
( )

Idag skriver Gazzetta della Sport intressanta nyheter för Inters anfallsfront. Inter och Parma är överens om ett pris för Fabio Borini, som är delägd mellan Parma och Roma. 5 miljoner verkar Parma kräva, vilket är ett överkomligt pris. Detta skulle sätta Roma i en jobbig förhandlingssituation då Parma redan satt tonen för vad Fabio Borini är värd, alltså 10 miljoner euro. Istället så jobbar nu Roma hårt för att hitta en klubb utomlands som är villiga att ge en större summa än 10 miljoner för hela Borini, vilket har visat sig svårare än väntat.
According to Gazzetta della Sport, negotiations between Inter and Parma for Fabio Borini is looking very bright. An agreement has been made and the price for Parmas half of Borini (co-owned with Roma) is set to be 5 million euros. A reasonable price, which will put Roma in a hard spot in dealings with Inter. Instead Roma is looking to find a buyer for Borini outside Italy, someone who is willing to pay more than 10 million euros for his full contract, which has proved to be hard.

 

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter