Enligt dagens Gazzetta dello Sport är Castaignos, Lucio och Maicon närmast ett farväl. Den sistnämnde bevakar Chelsea och Real Madrid är även de mycket intresserade av spelaren, och är redo att erbjuda 10€ miljoner för spelarens kort, jämfört med 25€m som Inter blev erbjudna för två år sedan.

Maicon har idag ett kontrakt som löper ut om 12 månader och tjänar 4€ miljoner per säsong. Det skulle betyda att inter skulle tjäna 18€ miljoner på försäljningen: 10 för
spelaren och 8 för bruttolönen.

Den 19-årige Castaignos är omtyckt av West Ham(nyligen erbjudit 8€ miljoner), Swansea, Psv, Feyenoord och Hoffenheim.

Lucio gick igår ut och meddelade: “Jag säger ja till Fenerbahce, men sista ordet tilhör Inter.”. Skulle hans resa i Inter vara över skulle man spara 16€ miljoner i lönekostnader.

Diego Forlans kontrakt löper ut om ett år, och tjänar 4€ miljoner per säsong, totalt skulle Inter spara 8€ miljoner.

Sneijder: Med tre år kvar av sitt kontrakt och 6€ miljoner per säsong skulle Inter spara hela 36€ miljoner bara på lönekostnaderna. Lägger man till en eventuell försäljning, låt oss säga runt 15-20€ miljoner, så kommer vi upp till en siffra runt 56€ miljoner.

För Julio Cesar finns ännu inga erbjudanden, men brasilianaren tjänar idag 4.5€ miljoner för de kommande två säsongerna, och har bekräftat att han vill stanna.

Å andra sidan twittrade hustrun Susana Werner igår: “Jag vet inte ens vad som kommer hända.” Ett farväl av Julio och Inter skulle spara 18€ miljoner.

Slutligen Pazzini. Han tjänar i Inter “bara” 2.5€ miljoner per säsong och har ett kontrakt fram till 2015. Den totala summan av sparandet och en eventuell försäljning: 15€ miljoner + 12-13€m=28€ miljoner.

I Januari 2011 kostade han 19€ miljoner, idag värderas han till 12-13€ miljoner. Blir inte lätt, men om Ancelotti…

Totalt: 146€ miljoner