Fransk press: Inter har inte råd med CissokhoFrom France: Inter can’t afford Cissokho

Fransk press: Inter har inte råd med CissokhoFrom France: Inter can’t afford Cissokho-->
<!--:sv-->Fransk press: Inter har inte råd med Cissokho<!--:--><!--:en-->From France: Inter can’t afford Cissokho<!--:-->
June 19, 2012 12:56
( )

Tidigare rapporter om Lyons ytterback Aly Cissokho kan ha varit förgäves. Enligt franska Foot, så har Inter inte möjlighet att betala för Cissokho och förhandlingarna mellan klubbarna kommer läggas ner. Inter har en maxbudget på 6-7 miljoner euro att lägga på en ytterback och Lyon sägs vara totalt hänsynslösa och vägra sälja för under 12 miljoner euro. Det finns även ett stort intresse i Napoli för Cissokho, där kommer förhandlingarna att fortgå.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter