Silvestre vill lämna Palermo

Silvestre vill lämna Palermo-->
<!--:sv-->Silvestre vill lämna Palermo<!--:-->
June 19, 2012 13:34
( )
SempreInter.com

Enligt Fcinternews.it så bekräftar Palermo att mittbacken Matias Silvestre, som länge ryktats till Inter, har uttryckt en önskan om att lämna klubben. Med största sannolikhet på grund av Inters intresse. Vicepresidenten i Palermo, Perinetti, kommenterar händelserna såhär.

“Matias är en stor spelare som vill spela i en toppklubb, vi hade en tuff säsong förra året, men vi vill ändå försöka behålla grundstommen i laget. Om det är Matias vilja att lämna så kommer vi vara villiga att sälja, men vi vill fortfarande ha betalt på ordentligt vis. Palermo betalade 7 miljoner euro för honom förra året när han köptes från Catania, och vi vill ha ett bra bud för att överväga en försäljning.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter