De Jong: “Jag vill stanna i City”

De Jong: “Jag vill stanna i City”-->
<!--:sv-->De Jong: “Jag vill stanna i City”<!--:-->
June 20, 2012 22:01
( )
SempreInter.com


Nigel De Jong talade igår i holländsk radio, Radio NU. Där berördes hans framtidsplaner och de rykten som kraftigt kopplat honom samman till Inter. De Jongs kontrakt med de engelska ligamästarna Manchester City går ut i juni 2013, men ändå så verkar De Jong inte vara sugen på Italien.

“Det är ett år kvar på kontraktet, då har jag varit här i mer än tre år och vi har gått från ett kaotiskt lag till en toppklubb och det är stort att vara en del av det här projektet. Att sitta på bänken är också en del av jobbet, visst är det jobbigt att värma upp innan varje match sedan gå och sätta sig, men det är så det är. Det viktigaste är laget och lagets framgångar. Jag är lycklig här och jag vill stanna i Manchester City. “

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter