Silvestres agent har ätit middag med GallianiAgent of Silvestre had dinner with Galliani

Silvestres agent har ätit middag med GallianiAgent of Silvestre had dinner with Galliani-->
<!--:sv-->Silvestres agent har ätit middag med Galliani<!--:--><!--:en-->Agent of Silvestre had dinner with Galliani<!--:-->
June 20, 2012 21:36
( )


Idag skriver Gianluca Di Marzio en ganska spännande nyhet för oss Interisti. Matias Silvestres agent har ikväll ätit middag tillsammans med, allas vår favorit, Adriano Galliani. AC Milans sportchef har sannerligen hängt med i utvecklingen och det ryktas om att Milan är på gång att göra en “Milan” och försöka gå in och kapa Inters affär. Otippat…
Gianluca Di Marzio informs us today that the agent of Matias Silvestre, had dinner tonight with, everbody’s favorite, Adriano Galliani. The sportsdirector of AC Milan has probably followed the progress between Inter and Silvestre during the last couple of days. Therefore, Milan is rumoured to do a “Milan”, which is to hijack Inters transfer in the last minute. Like we didn’t see it coming….

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter