Se Juventus jättebud på Edison CavaniJuventus gigantic offer for Edison Cavani

June 23, 2012 16:06
( )


Edison Cavani är ett hett mål för Juventus och idag skriver Corriere dello Sport att Turinklubben kommit med ett bud till De Laurentiis för den uruguyanske målsprutan och det är inget litet bud. Juventus ska vara villiga att ge Alessandro Matri + Sebastian Giovinco + 20 miljoner euro för att trä på Edison Cavani en zebra-tröja. Ett mycket högt bud som De Laurentiis, som tidigare satt en prislapp på 70 miljoner euro på Cavani, borde vara frestad av.

 
Napoli-striker Edison Cavani is a hot target for Juventus. Corriere dello Sport reports today that the Turin-club has come with an offer for De Laurentiis, to get the Uruguayan forward to pull on a bianconerri-jersey. Juventus are reported to willing to give Alessandro Matri + Sebastian Giovinco + 20 million euros for Cavanis signatur. De Laurentiis, who has earlier valued Cavani to 70 million euros, are expected to find the offer quite pleasing.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter