Sky: Sneijder tillbaka i MilanoSky: Sneijder is back in Milan

Sky: Sneijder tillbaka i MilanoSky: Sneijder is back in Milan-->
June 23, 2012 15:53
( )


Efter Hollands uttåg ur EM har Inters enda EM-deltagare Wesley Sneijder återvänt till Milano och kommer vara redo att sparka igång när träningssäsongen börjar. Vad gällande förhandlingar om hans avsked så har inga bud inkommit och Inter har sagt att man inte är allt för frestade att sälja Sneijder om någon skulle höra av sig.
After Netherlands early exit out of Euro2012, Inters only player in the tournament Wesley Sneijder, has returned back to Milan, and is ready to kick-start next seasons training. Concerning his possible departure for another club, there has been no offers at all for Inters trequartista and according to Sky, Inter are not to fond of the thought of selling Wesley this season.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter