Sky: Balzaretti till Inter? KnappastSky: Balzaretti to Inter? Not likely

Sky: Balzaretti till Inter? KnappastSky: Balzaretti to Inter? Not likely-->
<!--:sv-->Sky: Balzaretti till Inter? Knappast<!--:--><!--:en-->Sky: Balzaretti to Inter? Not likely<!--:-->
June 24, 2012 17:22
( )


Sky Sport 24:s mercatoexpert Peppe Di Stefano pratar idag om Palermos vänsterback Federico Balzaretti som idag spelar med Italiens landslag mot England. Balzaretti har gjort ett bra mästerskap och ryktas nu till både Inter och Milan. Di Stefan tror dock inte på det.

“Balzaretti till Inter? Knappast, han är inte en praktisk lösning för Inter. Däremot skulle han nog passa bättre i AC Milan. Troligen så kommer Inter värva Aleksandar Kolarov, men man måste börja prata med Manchester City i sådana fall.”

Skribentens notering: Oavsett om han inte passar för spelsystemet i Inter…så blir han mycket bra på bild.
Sky Sport 24’s mercato-expert Peppe Di Stefano spoke today about Italian fullback Federico Balzaretti, who will be playing for “Gli Azzurri” tonight against England. Balzaretti has stood for good preformances during Euro2012 and rumours of transfers to Inter and AC Milan has bubbled up to the surface. Di Stefano, however, does not believe in it.

“Balzaretti to Inter? Not likely, he is not a practical solution for Inter. I do believe he would fit in to AC Milans system of playing, though. Inter are more likely to draft Aleksandar Kolarov from Manchester City, but there is still many thing to discuss there aswell.”

Writer’s comment: Too bad he doesn’t fit into Inters tactical system, for does take a very good picture…

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter