Strama sätter ner foten: Sneijder är inte till saluStrama puts his feet down: Sneijder not for sale

Strama sätter ner foten: Sneijder är inte till saluStrama puts his feet down: Sneijder not for sale-->
July 1, 2012 14:39
( )


Det har talats en del om en flytt för Wesley Sneijder, en transfer som delar Interfansen i två läger, de som vill sälja Sneijder och de som vill behålla honom. Idag skriver Fcinternews.it att nye tränaren Andrea Stramaccioni bestämt sig för att Sneijder ska stanna i Inter nästa säsong och att han kommer bli en viktig sten i lagbygget. Inga bud har kommit in och Inter ska inte heller vara intresserade av att lyssna på några. Strama är tydlig; Sneijder stannar!

 
Word has been spread about a possible transfer for Dutch playmaker Wesley Sneijder, a transfer that splits Inter-fans into two groups. The once that wants Sneijder sold and the once that wants to see Sneijder in black and blue for another year. Fcinternews.it writes today that new coach Andrea Stramaccioni have decided that Sneijder is to stay in Inter and will be the key to success. No bids has been made for Wesley Sneijder and Inter does not seem to be that interested in listening to any bids either. Strama’s message is clear; WS10 stays!

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter