Sky tog kontakt med Javier Zanetti under en vänskapsmatch för Pupi Foundation och kaptenen hade följande att säga:

Om Balotelli:

“Jag är glad för Mario. Vi väntade alla på hans kontinuitet och framförallt hans mognad. Det här är inte bara bra för det italienska landslaget, men även för världsfotbollen.”

Om förbundskaptenen Cesare Prandelli:

“Han måste spela så som han gjorde mot Spanien i gruppspelet, som även hotade med att vinna matchen. Det är två stora landslag med utmärkta spelare. Det kommer bli en spännade final.”

Om Inter:

“Transfermarknaden? Vi ska vara ett lag med tydliga idéer och vi vill vända på stenen och komma tillbaka igen. Våra förhoppningar är att göra ett bra jobb eftersom det kommer bli ett intensivt år med så många turneringar framför oss. Även Europa League är en prestigefylld turnering och vi kommer vara förbereda för den preliminära lottningen.

Mina år? Jag har några år på nacken, men jag är ärlig: Jag mår bra och jag vill fortfarande vara där för laget. Men jag kommer vara den första som kommer lägga skorna på hyllan när jag har förstått att det inte går längre. Vi som har lite mer erfarenhet i laget ska hjälpa ungdomarna med att utvecklas.”

Källa: fcinternews.it