Har du kommit till Inter i den bästa stunden av din karriär? Du måste ersättare Lucio men ni har olika egenskaper, kan du beskriva dig själv?

“Jag är glad och jag tror jag har kommit i rätt moment, med rätt erfarenhet och mycket vilja att göra bra ifrån mig. Jag kommer ha ett viktigt ansvar, det kommer finnas mycket konkurrens för rollen men jag känner mig redo och jag kommer direkt att visa vad jag går för, för att få förtroendet för alla. Jag är en spelare som är bra i luftrummet, men jag skiljer mig från mina lagkamrater. Det finns aldrig två spelare som är helt lika varandra, vi kommer ge allt.”

Igår spelade du till höger, du har gjort det några gånger tidigare. Det här är en säsong Inter förnyar, tror du man kan vinna direkt?

“Jag gav min tillgänglighet till tränaren för att spela till höger direkt, jag gjorde det i Catania och vet hur jag ska röra mig. Det är normalt att jag föredrar att spela centralt, men jag kan byta. Vi är övertygade om att vara en stark grupp, vi förbereder oss bra och målet är att vinna direkt från första matchen.”

Varför valde du Inter? Hur trivs du med Samuel?

“Det fanns andra lag som var intresserade, men när jag var på semester höll jag mig borta från ryktena. Jag ville alltid komma till Inter för att de var intresserade av mig från första början. Avgörande faktorer till mitt beslut var också antalet landsmän jag har här, det ger mig en fördel i min anpassning. Med Samuel trivs jag väldigt bra, men också med mina andra lagkamrater. Samuels karriär talar för sig själv, han har mycket erfarenhet och kommer att hjälpa mig väldigt mycket.”

Hur introducerade sig Zanetti till dig?

“Han förvånade mig, jag kände till han som motståndare men att ha Zanetti som lagkamrat är en ära. Han visade sin tillgänglighet direkt och vi pratade om detta Inter. Han är väldigt laddad, precis som resten av gruppen.”

Hjälper det dig att du har många landsmän i laget?

“Jag har gått en lång väg innan jag kom till Inter, jag har fått erfarenhet från Catania och Palermo och jag tackar dem. Där hade jag också landsmän, här kommer det inte vara någon skillnad men jag kommer förbereda mig maximalt ändå.”

Du spelade många derbyn på Sicilien, vad tror du om det som väntar dig?

“Jag har spelat många derbyn i sicilien, dem här matcherna som kommer, kommer att vara de viktigaste och när den stunden kommer så kommer vi möta dem på bästa sätt. Nu tänker jag dock inte på det, jag tänker bara på första ligamatchen och Europa League kvalet”

Hur går försäsongslägret i Trentino(Pinzolo ligger i Trentino)?

“Väldigt bra, det är fint att träna med så många människor som står oss nära. Folket gör oss laddade att ge allt.”

Den andra augusti börjar det, vad betyder det för er?

“Vi håller på att förbereda oss väldigt bra, vi har mindre tid än vanligt men vi jobbar redan starkt med bollen och räknar med att komma till de här matcherna på bästa sätt. Vi förbereder oss bra..”

Källa: Fcinternews.

Gillade du artikeln? Tänk på att de tar lång tid att översätta och att det minsta ni kan göra för att visa er uppskattning är att trycka på gillaknappen för att sprida vår sida och göra så att fler uppmärksammar vårt jobb. Tack!

Gilla vår sida på facebook: https://www.facebook.com/SempreIntercom
Följ oss på twitter: https://twitter.com/#!/search/sempreintercom