CdS: Tymoshchuk kan bli en sista minuten-värvning.

CdS: Tymoshchuk kan bli en sista minuten-värvning.-->
<!--:sv-->CdS: Tymoshchuk kan bli en sista minuten-värvning.<!--:-->
July 18, 2012 19:55
( )


Ett hyfsat nytt namn bubblar upp på Inters mercato idag, nämligen Bayern München 33-årige mittfältare, ukrainaren Anatoliy Tymoshchuk, som skulle kunna komma att anlända till Inter för en mycket billig peng. Än är ingenting konkret upplagt, men Inter ska gilla de kvalitéerna som han besitter och Tymoshchuk skulle själv vara intresserad av en flytt från Tyskland. Även Bayern ämnar banta och föryngra sin trupp och Tymoshschuk skulle kunna bli en av de första som får gå. Detta skulle då röra sig om en “sista minuten”-värvning. Det är ialla fall vad Corriere dello Sport tror.

Skribentens kommentar: Nog för att vi behöver få in unga spelare, men jag diggar Tymoshchuk och det skulle ge dem som trycker upp Inters matchtröjor en riktig utmaning med stavningen.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter