Överenskommelse mellan Inter och Twente för Luc Castaignos

Överenskommelse mellan Inter och Twente för Luc Castaignos
July 18, 2012 19:53
( )

Luc Castaignos har valt den holländska klubben Twente, detta bekräftar hans agent Karim El Atmani till tidningen De Telegraaf. “Luc vill återvända till Holland, det är hans önskemål”, säger El Atmani, agenten som tar hand om affären.

Den 19-åriga anfallaren vill utvecklas som spelare och vill därför gå till en klubb som kommer ge honom speltid. “Luc har valt Twente eftersom han vill satsa på en klubb som kommer att ge honom utrymme, detta är bra för hans framtid. Inter och Twente pratar fortfarande, men det finns en god chans att allt kommer att gå igenom. Sporting Lissabon är också intresserade, men Twente ligger före”. Överenskommelsen kommer att ligga på sju miljoner.

By Jordanos Embaye