Insignes pappa: “Hans dröm var att spela med Napoli”

Insignes pappa: “Hans dröm var att spela med Napoli”-->
July 20, 2012 20:30
( )
SempreInter.com


En av Pescaras mer framstående spelare förra säsongen, Lorenzo Insigne, har återvänt hem till Napoli efter en säsong i Pescara. Idag uttalar sig Insignes pappa till Il Mattino om Insigne, som tidigare haft kopplingar med Inter och som har talats om en flytt även till Milano.

“Det har varit Lorenzos dröm att spela med Napoli och nu har han uppfyllt den och jag hoppas han får kröna det hela med ett mål mot Juventus i Supercupfinalen i Peking. Vad framtiden håller får vi se.”

Skribentens notering: Mycket spännande spelare med mycket fart och en fin touch, jag skulle överväga ett köp illa kvickt.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter