Situationen med Mattia Destro verkar aldrig ta slut. Roma har i stort sett spelaren i sina händer men Inter kan vara tillbaka i bilden då spelaren själv avgör sin framtid. Igår hölls dessutom ett två timmars långt möte mellan Genoa och Inter där alla viktiga direktörer närvarade.

Enligt Sky finns en möjlighet att Inter gör ett nytt försök för Destro. Inter ville i början inte gå in i en budgivning så de lät spelaren gå, åtminstone temporärt. Idag kommer ett möte hållas mellan Destros representanter och Roma, om båda parter kommer överens så slutar allt där. Annars är Inter ännu en gång intresserade av spelaren.

Under gårdagen hölls ett möte mellan Inter och Genoa där Marco Branca, Piero Ausilio och Genoas sportchef, Stefano Capozucca närvarade. Inter meddelade då att de är villiga att gå in i bilden för den italienska anfallren om Destro och Roma inte blir av. Nerazzurri har också begärt information om förhandlingarna med Capozucca och även pratat med spelarens agenter, bara för att trycka på att inte stänga dealen med Roma omedelbart utan att ta tid istället. Roma har redan ett avtal med Genoa, men spelarens vilja avgör framtiden.

Källa: Sky