Emiliano Viviano är just nu på Inters högkvarter tillsammans med Luca Cattani och Giorgio Perinetti(Palermos representanter) för att avsluta köpet av hans andra halva. Viviano kommer sedan lånas ut till Fiorentina på ett lån som Viola för betala för och där de sedan kan köpa loss hela spelaren. Maurizio Zamparini, Palermos president intervjuades av Sky Sport 24 och han visade där sitt öppna stöd till att Moratti vill ha pengar från Della Valle familjen:

“Moratti har rätt om Della Valle, även han måste spendera för sitt lag eftersom att han är en av de rikaste entreprenörerna i vårt land och en ära för vår nation. Igår skickade Moratti ett sms till mig där han sa att han skulle komma tillbaka och att vi då skulle kunna lösa situationen oss presidenter emellan. Till min stora glädje, även Morattis men framför allt Vivianos.”

Nu är det bara detaljer som saknas och det är över hur många år betalningen ska göras som ska bestämmas. Antingen över tre, eller fyra år. Zamparini måste bekräfta och Inter kommer få in en siffra runt 3.5 miljoner euro för målvakten.