Officiellt: Första EL matchen spelas i Split

Officiellt: Första EL matchen spelas i Split-->
July 27, 2012 13:17
( )

Det är nu officiellt att Inter och Hajduk kommer byta ordningen för matcherna lagen emellan. Ifrån början så skulle Inter spela första matchen på Meazza och Hajduk skulle avsluta i Split, men på förfrågan från Hajduk så har detta nu ändrats. På Inter.it står det:

“Efter förfrågan om en omplanering av speldatumen från Hajduk så kommer den första matchen spelas 2 augusti på “Poljud” stadion i Split 20:30 och returen kommer att spelas den 9 augusti på Meazza klockan 20:45.”

Källa: Inter.it

Det står inte på Inter.it varför det här bytet har gjorts, men SempreInter har tagit reda på det. Enligt Ilaria Iozzi på PassioneInter.com så handlar det om ekonomiska skäl, Hajduk har dålig ekonomi och spelas den första matchen på Meazza ansåg de att det finns en risk att matchen redan är avgjord vilket skulle göra att inga biljetter till hemmamatchen skulle säljas. Spelas den dock först så kan man se till att sälja slut alla biljetter och på  så sätt tjäna in en hacka och ha den svåra bortamatchen på Meazza kvar att spela.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter