Moratti: “Inter med ett nytt hem. Lucas…”

Moratti: “Inter med ett nytt hem. Lucas…”-->
August 2, 2012 01:06
( )

Massimo Moratti intervjuades av Sky Sport och sa stolt:

“Jag är väldigt glad även personligt sett. Det här är en investering från Kina och det är ett av de största kinesiska företagen, China Railway, en investering för framtiden. Allt är även knutet till stadion och de här nya investerarna i en stund där ingen har det enkelt. Speciellt i vårt land. Jag tycker att det här är något viktigt och jag tror att det kan upprepas.”

Själva överenskommelsen: “Det är en minoritets procent som kommer att växa för den här gruppen. Överenskommelsen handlar så klart också om arenan, som är ledpunkten. En väldigt viktig arena för Inter, för Milano och för Europa för att det här är CRCCs första europeiska investering trots att de finns i hela världen.

Lucas: “Han är dyr, han kanske kostar mer än kinesernas investering(skratt). Det här är en annan fråga, klubben har förstärkts inför framtiden och för kommande projekt. Det här året kommer vi satsa på ungdomar och på en ung och duktig tränare, vi gör det för att inte spendera men också för att behålla en linje som ska ge oss lycka.”

Inter i Asien: “Vi har många supportrar där, från Kina till Indonesien och i olika länder i zonen. Den här överenskommelsen kan vara viktig sett till hur många supportrar vi kommer få, intresset för Inter och även kommersiellt sätt. Stadion är nu ett konkret projekt och vi har en partner som är förberedd. Nu är allt klart att göras, vi måste hitta rätt plats och sedan kommer Inters supportrar ha ett nytt hem bara för sig själva.”

Avslutning om Lucas: “Vi är närvarande för Lucas, men det betyder inte att vi accepterar alla villkor.” 


By Kujtim Spahija
Close

Subscribe

to our newsletter