Jonathan: “Jag vill göra det bra och hjälpa Inter. Lucas och Paulinho…”

August 6, 2012 21:18
( )

Han värvades förra året från Santos och avslutade säsongen i Parma på ett utmärkt sätt. Nu är han tillbaka för att hjälpa Inter till
nya höjder.

“Det finns en önskan om att göra det bra. Jag vill hjälpa laget, jobba för laget. Vad som är skillnaden nu jämfört med förra året? Jag hade många svårigheter.  Främst för att den brasilianska fotbollen är helt annorlunda från den italienska, och i och med jag var så ofta skadad så kunde jag inte träna regelbundet, jag hade en känsla av saknad.”

“Men nu är jag på rätt spår och har förändrats. Jag vill vinna varje match som vi spelar. Jag är inte Maicon och ingen spelare som kommer kunna skriva historia som han har gjort. Jag måste hitta min plats i Inter och inte jämföra mig med honom, jag är Jonathan.”

“Lucas? Enligt mig är han en av de tre bästa i Brasilien tillsammans med Neymar. Det är en stark fysisk spelare, men också teknisk.

Paulinho? Det är också en spelare med mycket fin teknik. Jag känner honom personligen och det är en bra människa och det skulle vara bra om han kom hit till oss.”

Källa: fcinternews.it

By Kujtim Spahija