Inters Philippe Coutinho pratade med Sky Sport 24 inför den stundande säsongen:

“Under de sex månader jag var utlånad till Espanyol fick jag självförtroende, jag fick spela många matcher i följd och för en fotbollsspelare är självförtroende det viktigaste. Nu är jag verkligen glad över att vara tillbaka här, i ett riktigt bra lag och är redo att göra en riktigt bra säsong. I Europa League har vi tagit oss förbi det första omgången, det var det viktigaste och nu hoppas vi bli bättre. Mot Hajduk gjorde vi inte någon bra match, vi lyckades inte göra det vi gör på träningarna, men vi är bara i början och det viktigaste var att gå vidare.”

“Sneijder? Han är ett fenomen, att spela bredvid honom är fantastiskt för plötsligt får du en passning som gör att du är helt fri framför mål. I den positionen jag spelar måste jag söka mig nära straffområdet och det är precis vad jag försöker göra.”

“Stramaccioni? Han pratar hela tiden med alla och inger förtroende. Sedan han kom hit har han hela tiden sagt att han är tillgänglig om någon vill prata med honom. Detta är viktigt för ett lag.”

Om den påstådda argentinska klanen:

“Jag trivs bra med alla argentinare, de är stora spelare som ofta hjälper oss yngre att utvecklas och bli bättre. Jag hoppas att det här kan bli min säsong, men framför allt Inters.”

Källa: inter.it