20:56 Luca Marchetti på Sky rapporterar att affären kan bli officiell imorgon.

20:44 Cassano har avslutat den medicinska undersökningen. Han lämnade kliniken utan att prata i en Interbil(dvs en av Inters sponsorers bilar). Den som undersökte honom var Francesco Benazzo och han pratade till Sky Sports:

“Cassano mår bra, det finns inga problem i samband med de hjärtproblem han hade i Milan.”

19:10

Sky bekräftar: Cassano går igenom läkarundersökning och bonusarna för straffarna han fixar finns.

19:05 Moratti kommenterar affären till Gazzettan:

“Köpet av Cassano är intressant och jag hoppas att han gör bra ifrån sig, han är en intressant spelare som jag hoppas kan vara användbar. De andra anfallarna har gjort sitt jobb och nu kan han hjälpa dem. Vilken roll han spelar i? Det får ni fråga Stramaccioni som var den som ville göra den här affären. Vi är glada om Cassano ger laget entusiasm. Vi försöker göra nyttiga saker på mercaton, vi har gjort köp väldigt tidigt hittills som har ändrat laget. Jag tror att Cassano har en karaktär som gör att kan kan visa sig från sin bästa sida på egen hand.”

1835: Antonio Cassano började sin läkarundersökning i Pavia kl 18.30.

18.22: “Jag väntar på min vän i Milan. Det här är vad som behövdes.” säger Riccardo Montolivo till Inter Channel.

18.13 Enligt Sky Sport 24 är Giampaolo Pazzini på väg från Como till Milans högkvarter i Via Turati.

18.00 Pierluigi Pardo, journalist och vän till Cassano avslöjar nya detaljer i kontraktet.

“Cassano har ett tvåårskontrakt i Inter med 3€ miljoner per säsong(som i Milan). I kontraktet har han bonusar knutet till antal mål, assist och straffar han fixar.”

17.05 Enligt Mediaset-journalisten Pierluigi Pardo så kommer Cassano att bära nummer 99 i Inter. Pardo är en mycket nära vän till Cassano och spelarens familj.

16:45 Cassano bör inom inom ett par timmar anlända i Pavia för den medicinska undersökningen. Efter det kan då klubben och spelaren skriva på kontraktet: 2 år och 3€ miljoner per säsong.

16.00 Enligt Sky Sport väntas det bli officiellt ikväll.

14:49: Giampaolo Pazzini kommer röra sig mot kliniken i Como för ytterligare några undersökningar, efter att redan ha gjort små atletiska tester på Milanello. Efter detta kommer anfallaren ta sig mot Via Turati för att skriva på kontraktet.

14.00 Antonio Cassano har tecknat ett tvåårskontrakt. Spelaren kommer tjäna 3€ miljoner per säsong, meddelar Sky.

13:48: Giampaolo Pazzini är i Milanello för ytterligare några undersökningar. Små konditionstest för att sedan skriva under sitt kontrakt med Milan, allt enligt Sky Sport.

13:42 Enligt våra kollegor Fcinternews.it är Cassano vid den här tidpunkten i Milano. Läkarundersökning på eftermiddagen.

13.30 Marco Branca och Piero Ausilio lämnade precis Ghelfis kontor: “Vi är överens om allt, det finns inga problem. Idag ska han läkarundersökas”. Bekräftat: Cassano är i Milano.

13.29 Enligt Sport Mediaset lämnade Cassano Genova i morse för att komma överens med hans agent Beppe Bozzo om de sista detaljerna i kontraktet(prestationsrelaterade bonusar) för att sedan vara redo att skriva på, ett tvåårskontrakt.

13.23: Samtidigt jobbar parterna på Cassanos kontrakt med vice-presidenten Ghelfi.

13:10 Giampaolo Pazzini talade till Sport Mediasat: “Om jag är glad som tar över Inzaghis plats? Eh…(säger han med ett leende). Igår skrev vi klart kontraktet, jag är glad. Det kommer finnas tid att prata.”

13:00 Massimo Moratti utanför Saras huvudkontor: “Vi måste fortfarande slutföra affären, något vi jobbar med. Vem skulle inte vilja ha Cassano?”

12:57 Enligt Milannews.it är Pazzini nära att slutföra sin medicinska undersökning. Undersökningen har gått problemfritt. På eftermiddagen besöker han Milanello.

12: 40 Javier Zanetti välkomnar redan Cassano till Inter:

“Det är en injektion. Det är utan tvekan en stor mästare. Vi ska kriga med honom.  Han kommer finna en grupp som kommer hjälpa honom och välkomna hoonom som en mästare. Tillsammans ska vi göra det bra för Inter. Mot seger”

12:30 “Det är bara bekräftelsen som saknas” säger Sky Sport 24.

Även Pazzinis besök har gått bra.

11:58: Bara signaturerna som saknas innan affären kan förklaras officiellt.

11:47 För en liten stund sedan anlände också Marco Branca och Piero Ausilio på  vice-presidenten Ghelfis kontor. Allt är klart.

11:45 Antonio Cassanos agent Beppe Bozzo har dykt upp på vice-presidenten Rinaldo Ghelfis kontor. La Gazzetta dello Sport skriver att Cassano kan komma att få ett tvåårskontrakt värt 3€ miljoner per säsong.

11:32. Pazzini är redo för sin läkarundersökning. Undersökningen kommer äga rum i sjukhuset i Busto Arsizio, den första delen av undersökningen. På eftermiddagen väntas han besöka Milanello för den andra delen av läkarundersökningen för att sedan skriva på sitt kontrakt och börja sitt äventyr i Milan.

11:14 Pazzini-Milan: Nytt möte med agenten

Giampaolo Pazzini är nära Milan. Enligt Gazzetta dello Sport hade Milan, Giampaolo Pazzinis agent Tullio Tinti och några direktörer från Milan ett tidigt möte på Milans högkvarter i morse. Man jobbar fortfarande på detaljerna, affären är nära ett slut.

10:58: Sky Sport uppdaterar direkt från Appiano Gentile.

“Så vitt vi vet så närvarar inte Giampaolo Pazzin på Inters träningsanläggning, ett tydligt tecken på hans slutliga äventyr i Inter.

Anfallaren kan betraktas som en Milanspelare. Å andra sidan kommer Antanio Cassano presenteras inom kort, kanske tidigt på lördagen efter sin läkarundersökning.”

00:04 ANTANIO CASSANO TILL INTER, PAZZINI TILL MILAN. Det är klart.

Under de närmaste timmarna kommer man skriva på och presentera sina köp. Antonio Cassano går till andra sidan Milano plus att Milan får betala en summa runt 7-8€ miljoner till Inter för Pazzini. Ännu en gång. DET ÄR KLART!

23:43 Journalisten Pardo från Mediaset som ofta är mycket insatt och även väldigt bra vän med Cassano säger:

“Inter och Milan är överens. Cassano och 7 miljoner för Pazzini som just nu är med Galliani. Medan Cassano kommer skriva för Inter imorgon.”

23:29 Cassanos agent pratar om situationen:

“Vi är fortfarande inte helt överens med Inter, men när allt är klart så kommer Cassano själv berätta om situationen som uppstått med Milan. Quagliarella? Både Inter och Milan tycker om honom.”

Ingen oro dock, Inter och Cassano kommer att komma överens och vi snackar säkert detaljer. Affären kommer att göras

23:12 Gianluca di Marzio säger nu att affären är klar:

“Affären är klar! De har kommit överens, Cassano kommer spela i Inter och Pazzini i Milan. En middag mellan Pazzini och Galliani hölls på L’Uccelina och de kom överens om lönen, allt är klart. Enligt Milankällor är summan Inter får 7 miljoner euro och Interkällor säger 7/8 miljoner euro. Affären kan bli officiell redan imorgon.”

22:57 Adriano Galliani kom nyss till restaurang Giannino tillsammans med Pazzinis agent Tullio Tinti.

22:18 Gazzetta dello sport: “Nya steg framåt har tagits mellan parterna, en överenskommelse är väldigt nära. Det är bara detaljer som saknas. Redan på morgonen imorgon kan det bli officiellt att Pazzini går till Milan och att Cassano går till Inter.”

22.10 – Conferme da La Gazzetta dello Sport: “Nuovi passi avanti tra le parti, accordo vicinissimo. Ormai mancherebbero soltanto i detttagli. Forse già domattina l’ufficialità di Pazzini al Milan e Cassano all’Inter“.

22:12 Enligt Fcinternews pratas det nu om påskrifter av kontrakt för Pazzini. Parterna är väldigt nära

21:52 Sky rapporterar att Pazzini verkligen är väldigt nära Milan och det betyder så klart att Cassano är väldigt nära Inter

21:44 Sky lägger en fyndig rubrik: “Cassano a un Pazzo dall’Inter.” Kan inte översättas till svenska, men på engelska blir det mer logiskt: “Cassano one Pazzo away from Inter”

21:37 Enligt Sky så är det som diskuteras i mötet just nu summan pengar Inter ska få i affären.

21:34 Sias kommentar: Jag tror inte på att Fcinternews spekulation i att allt redan är klart stämmer. Tror det är ett sätt att kunna ta på sig rättigheterna till att skryta när den här dealen väl går i hamn. Ett listigt sätt att sedan skriva:”Vad var det vi sa”, när en affär som har väldigt stor möjlighet att bli klar, väl går i hamn.

21:33 Sky Sports spekulerar i Cassanos nummer, det finns enligt Roberto Marchesi en stor möjlighet att han tar nummer 9 som redan nu säljs utanför Appiano Gentile. Men det är även möjligt att han tar 99 som han hade i Milan.

21:21 Det kommer bekräftelser på det Fcinternews rapporterade, en affär är väldigt nära. Det är Di Marzio som rapporterar:

“Det är dagen för bytet mellan Cassano-Pazzini. I slutet av mötet med Moratti pratade Galliani och sa att det fanns försiktig optimism. Bara ett kort uttalande som dock bekräftar att förhandlingarna är på rätt väg. Det är nu dags för ett tekniskt möte med Galliani, Braida, Ghelfi och Branca. Men parterna är nära..”

Enligt Di Marzio är alltså Galliani också med på mötet med Branca, Braida och Ghelfi. Det betyder att båda klubbarnas vicepresidenter och sportchefer är med.

21.16 – Arrivano conferme: siamo vicinissimi. “E’ il giorno dello scambio Cassano-Pazzini. Al termine dell’incontro con Massimo Moratti, ha parlato Adriano Galliani: “C’è cauto ottimismo”. Solo una breve battuta che conferma che la trattativa è sui binari giusti. Ora è il momento del tavolo tecnico con Galliani, Braida, Ghelfi e Branca. Ma le parti sono vicine…“, scrive Gianluca Di Marzio dal suo sito.

21:16 Måste säga att det är jävligt bossigt av Galliani att skicka iväg sin bil till en plats, för att alla journalister ska tro att ett möte hålls där, medan han själv sitter i Moratti på ett möte på ett helt annat ställe. Italien när det är som bäst.

21:14 Enligt Sky Sport hålls ett möte just nu mellan Branca, Braida och Ghelfi. Branca är Inters direktör över det tekniska området(spelarköp osv), Braida är hans motsvarighet i Milan och chefscout, Ghelfi är Inters vicepresident.

21:08 Enligt Fcinternews är affären klar! Cassano går till Inter och Pazzini till Milan

21:00 Enligt Gazzetta dello sport är mötet mellan Galliani och Moratti som hölls på en hemlig plats avklarat nu. Moratti, Galliani, Braida, Ghelfi och Branca närvarade och man är optimistiska över att kunna avsluta dealen. Galliani intervjuades av Sky och sa:

“Ja det finns försiktig optimism.”