Philippe Coutinho, målskytt mot Pescara i helgen, gjorde Andrea Stramaccioni sällskap under presskonferensen inför matchen mot Vaslui imorgon.

Det här är vad han har att säga när han får frågan om han har för avsikt att även göra mål i Europa League.

“Jag hoppas det! Mål eller inte, det viktigaste är att vinna imorgon kväll. Jag hoppas att jag kan göra mitt genom att ge mitt allt.”

Philippe blev senare tillfrågad om att kommentera Inters nyförvärv Antonio Cassano och om det skulle stoppa hans utveckling som spelare:

“Jag är helt avslappnad när det gäller det. Cassano är nu här och jag är glad över det. Han är en stor spelare och det är en gynnsam värvning. Personligen försöker jag bara göra mitt jobb och ge allt på planen. Jag hoppas på att fortsätta förbättras och ta lärdom hela tiden.”

Han försöker alltid ge sitt allt för Nerazzurri, men inte bara för sin klubb.

“Även för Brasiliens landslag, som betyder väldigt mycket för mig.”

Slutligen delar han med sina tankar om Samuele Longo som går på lån till Espanyol, samma resa som Coutinho gjorde i januari.

“Jag talade om för Samuele att han kan förbättra sitt spel enormt i Espanyol. Jag kände mig verkligen välkomnad och jag är övertygad om att de kommer göra detsamma med honom eftersom han är en lysande fotbollsspelare.”

Källa: inter.it