Parisi: “Rocchi blir kvar i Lazio”

Parisi: “Rocchi blir kvar i Lazio”-->
<!--:sv-->Parisi: “Rocchi blir kvar i Lazio”<!--:-->
August 30, 2012 15:59
( )
SempreInter.com

För bara en liten stund sedan intervjuade våra kollegor på Fcinternews.it en av Tomasso Rocchi’s rådgivare och agenter, Fabio Parisi angående hand klients framtid: “Vi håller på och diskuterar lite redan men det kanske rinner ut i sanden. Rocchi har bestämt sig för att stanna kvar i Lazio. Just nu har vi fortfarande lite tid att se över hur vi ska göra, så vi får se. Men just nu så ser situationen ut som sådan…” 

Kommentar: Ingen Borriello, Floccari, Lisandro Lopez, Guidetti, Rocchi eller Gilardino som vice-Milito och troligen kommer ingen att köpas in heller om nu inte Branca & co bestämmer sig för att ta en chansning med Giuseppe Rossi. Mercaton stänger imorgon…

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter