Inter betalade endast 6 miljoner euro för Alvarez

Inter betalade endast 6 miljoner euro för Alvarez-->
<!--:sv-->Inter betalade endast 6 miljoner euro för Alvarez<!--:-->
September 2, 2012 16:07
( )
SempreInter.com


Det har omdiskuterats länge och ryktena pågår fortfarande, ett år efter övergången av Ricky Alvarez. Idag rapporterar Fcinternews.it att River Plates vice-VD idag pratat om övergångarna som skedde förra året, då River Plate sålde Erik Lamela till Roma för 14 miljoner och man har gissat tidigare att Alvarez gick från Velez Sarsfield till Inter för samma summa. Men idag säger River Plates vice-VD Diego Turnes att det endast rörde sig om 6 miljoner euro som Inter betalade för Alvarez + möjliga bonusar, men som sannerligen inte blivit uppnådda under Rickys första säsong i Inter.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter