Ranocchia: “Ibland är fotbollen så här”

September 3, 2012 00:09
( )

Det är viktigt att ta till vara på sina målchanser, ja så kan man sammanfatta Andrea Ranocchias syn på kvällens förlust när han efter matchen intervjuades av Inter Channel: “Fotbollen är så här: ikväll hade vi många chanser att ta till vara på men vi lyckades inte utnyttja de chanser vi faktiskt skapade. Nu går vi vidare, nu har vi ett uppehåll och vi kan arbeta. Finns det någonting att ta med sig ikväll? Vi reagerade bra efter att släppt in förtsa målet, vi skapade många chanser men vi lyckades inte vända på resultatet sedan släppte vi in 3 mål på de 3 situationerna där vi visade osäkerhet. Säkerligen så spelade vi i torsdags vilket ger oss en sorts alibi men kvällens match var en annan match och vi var tvungna att göra bra ifrån oss. Jag upprepar: vi kommer jobba hårt nu och vi går framåt” avslutar den resliga mittbacken.

By Nima Tavallaey Roodsari