Föreningen Interisti Svedesi informerar att anmälningstiden för att gå med i Interisti Svedesi som är den enda officiella svenska supporterklubben till världens vackraste fotbollslag FC Internazionale Milano för säsongen 2012/2013 gick ut den 31:e Augusti 2012 samt att samtliga som betalat in medlemskapsavgift mottagit ett mejl med vidare instruktioner om hur man slutför sin registrering.

Om du betalat in din medlemsavgift men inte mottagit ett bekräftelsemejl ber vi dig att först kolla din skräp-postfolder samt att fixa inställningarna i denna så att du inte riskerar att även i framtiden att missa information från oss. Om du kollat din skräp-postfolder men ej mottagit ett bekräftelsemejl ber vi dig att omgående mejla nima@sempreinter.com. Kom ihåg att ALL information kring föreningen sköts via e-post därför är det väldigt viktigt att du kan ta emot e-post från oss.

Dessutom behöver vi Er hjälp att få kontakt med medlemmen Kostas Theodoridis som betalat in sin medlemskapsavgift men som inte uppgett vare sig mobilnummer eller e-post adress. Det är väldigt viktigt att vi kan komma i kontakt med honom så att han kan få det mejl Ni mottagit så att även han kan slutföra sin registrering. Kostas om du ser detta eller om någon känner honom så be honom mejla nima@sempreinter.com omgående.

Vi är otroligt glada över att kunna informera att vi till slut blev 199 personer, en ökning med 20 personer jämfört med ifjol, fantastiskt kul!

Om ni har några funderingar så tveka inte att skicka iväg ett mejl till: nima@sempreinter.com

Varmt välkomna till en ny säsong med oss på Interisti Svedesi!