Samuele Longos succé i Espanyol redan ett faktum

Samuele Longos succé i Espanyol redan ett faktum-->
<!--:sv-->Samuele Longos succé i Espanyol redan ett faktum<!--:-->
September 17, 2012 19:18
( )

Två matcher, två mål. Så ser Samuele Longos facit ut hos den katalanska klubben Espanyol dit han är utlånad från Inter för att utvecklas och få speltid. Detta har gjort att han redan börjat bli en publik favorit och detta bekräftar Samuel själv i en intervju med Fcinternews.it: Jag gillar verkligen våran hemmaplan, och supportrarna är helt fantastiska. De ger oss mycket energi och dom stöttar laget oavsett hur det går, väldigt vackert. Låt oss hoppas att vi får turen lite mer på vår sida eftersom vi jobbar på väldigt bra men vi får alldeles för lite utdelning” avslutar ynglingen med. Först Coutinho och nu Samuele Longo. Kombinationen lovande unga Interspelare och Espanyol verkara vara en mycket lyckad kombination.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter