Tillsammans med Andrea Stramaccioni på Inters presskonferens satt Inters slovenske förstemålvakt Samir Handanovic och svarade även han på frågor från pressen inför morgondagens möte på Meazza mot Rubin Kazan.

Det är fortfarande för tidigt att göra bedömningar på hur vi kommer ligga till i ligan. Kanske kan man börja utvärdera efter tjugo matcher. Just nu är vi bara fokuserade på att vi måste vinna hemma imorgon.”

Vilka skillnader märker du mellan Inter och Udinese. Hur kändes din debut i ligan?

Min debut i Intertröjan var ju som bekant mot Hajduk Split. Udinese var stort för mig i min utvecklingskurva. Men nu är jag i Inter istället och här hoppas jag att kunna göra det som tränaren och fansen kräver av mig.”

Bianchis skott som tog på dina ben i söndags. Var det en parad eller bara tur?

“Så länge man tar skotten så spelar det ingen större roll. Svårt att säga, hade jag gått två centimeter åt något håll så hade bollen gått in, men det brukar ju sägas att om man flyttar sig för att rädda en boll så är det en parad, annars står man still. Ni såg alla vad som hände.”

Hur långt tror du att Inter kan gå i år?

“Hur långt vi kommer vet jag inte, men ambitionen är som vanligt i Inter att vinna allt. Nu ligger fokus på matchen imorgon och vi är koncentrerade till max. Det blir många matcher, men nu är det bara Rubin som gäller och vi måste sikta högt.”

Kommer du se Udineses match imorgon?

“Om jag får tillfälle till det.”