Oavgjort. Inte bara i matchen, utan också i mina känslor. Men utan att verka för negativ, men det här är i grund och botten oacceptabelt i alla dess aspekter. Det talas om att fotboll kan avgöras på individuella prestationer. Ikväll har det dock avgjorts på individuella tillbortakommanden.

Inters mittfält är under all kritik. Esteban Cambiasso håller klassen från mötet med Torino då han jobbar med bra både fram och bak, men jag tror inte att jag sett en så klumpig och oteknisk mittfältare som Walter Gargano i Inter sen Sulley Muntari. Därför måste jag ge Gargano en fet IG-stämpel för hans insats då han under långa sekvenser försvinner helt ur matchen och när han väl syns så är det inga konstverk han står för. Sex miljoner euro kommer det kosta att köpa loss Gargano från Napoli om man nu bestämmer sig för att göra det. I nuläget så ser jag inte hur Gargano är värd sex miljoner, förhoppningsvis blir jag motbevisad i framtiden, men just nu är jag bara besviken. Fredy Guarin är också fantastiskt dålig idag och slår bort sinnesjukt många passningar. Gargano, Guarin och Coutinho är tre spelare som jag verkligen är besviken på idag.

På tal om besvikelse så är det nog det som borde stå ovanför nummer 42 på tröjan som Inters högerback Jonathan bär på sin rygg. En rent av gräslig insats av ”den nye Maicon”, där han drar på sig en av årets mest onödiga och huvudlösa straffar samt inte ens får iväg ett skott när han får en kvart på sig att skjuta. Visst måste spelare få en chans att växa in i sina nya lag, men någon måtta får det vara och det är dags att vi får se lite resultat om man inte redan i januari ska tänka på att åtgärda problemet på högra sidan, sidan som Kazan spelade mot nästintill hela matchen. Så, tyvärr Jonathan, jag har alltid trott på dig, men efter den här matchen så är mitt tålamod slut. Jag kommer inte gråta blod om han lämnar i januari.

Någon som jag däremot vill lyfta fram är Marko Livaja som jag tycker spelar övertygande för sin unga ålder och som faktiskt gör ett mål i sin första match från start för Inter. Jag tror att det är en ljus framtid att vänta för Livaja och att ge honom skulden för att vi bara tar med oss en poäng efter matchen mot Rubin är mycket orättvist. En forward måste få en del material att jobba med och Livaja fick mycket lite att gå på. Näste man att hyllas är Javier Zanetti som sällan missar att leva upp till förväntningarna och idag var inget undantag. Samma energi, samma kraft och samma känsla som vi sett de senaste tio åren i Inter. Il Capitano hyller en nivå som är opåverkad av resten av laget, och det är alltid tryggt att ha Zanetti som en ljuspunkt för laget. Man kanske självklart inte heller glömma Nagatomo som jobbade stenhårt och var välförtjänt av ett mål. Ett markant fint avslut också…Vice-Milito?

Folk har varit försiktiga med att kritisera Stramaccioni, men jag tycker det är dags nu. Främst för att det laget som Strama tar ut till att upprätta Inter som haft mycket problem hemma denna säsong inte är tillräckligt starkt. Man hade mer att ge och att man sedan i 1-1-läget tar ut Antonio Cassano för Alvaro Pereira är för mig helt obegripligt. Att man i en Europacupmatch låter Wesley Sneijder sitta på bänken i 90 minuter och byter ut en forward mot en mittfältare/ytterback är inte okey. Interfans må vara rädda för att kritisera Stramaccioni, men jag tycker det är dags. Smekmånaden är över och bara för att man är ung och orutinerad som A-lagscoach så kräver faktiskt Inter en viss standard och 2-2 mot Rubin Kazan på hemmaplan är under den standard som många efterfrågar. Därför hoppas jag på att få en ordentlig förklaring från Stramaccioni om hur han tänkte i dessa frågor. Det fanns ett alldeles för starkt lag på bänken för att vila mot Siena i helgen. Kanske är ligan viktigare än Europa League, men det betyder inte att vi kan strunta i allting. Jag tror att det laget vi såg idag hade klarat sig galant mot Siena, men Rubin Kazan är inget farmarlag och därför bör man satsa högre om man verkligen vill vinna. Jag tror på Strama, men jag tänker inte lita i blindhet och om han är så fantastisk som alla säger, så borde han ändå ha svar på min kritik och mina frågor.

Kanske är det inte någon större fara för avancemanget i Europa League att Inter endast får med sig en poäng efter mötet med Rubin Kazan, men för mig svider det lika mycket som en förlust. Det handlar om stolthet och upprätthållandet av Inters standard och jag tyckte inte att dagens insats var värdig Inter. Poängen är sekundär, men jag vill se en bättre insats.