Llorente till Inter: En tuff nöt att knäcka

Llorente till Inter: En tuff nöt att knäcka-->
<!--:sv-->Llorente till Inter: En tuff nöt att knäcka<!--:-->
September 25, 2012 18:50
( )


Athletic Bilbaos stjärnanfallare Fernando Llorente sägs intressera både Juventus och Inter i januari. Idag rapporterar Fcinternews.it att Filippo Fusco, medlare mellan Spanien och Italien har kommenterat sannolikheten.

“Det är inte helt osannolikt, men det kommer bli svårt för både Inter och Juve. Förhandlingarna mellan Bilbao och Bayern Munchen om Javi Martinez är ett bra exempel. Bilbao har en stark ekonomi och kan hålla kvar spelare, dessutom är presidenten Urrutia en tuff nöt att knäcka. Om Llorente flyttar i januari så kommer Juventus och Inter duellera hårt.”

Fernando Llorentes kontrakt med Athletic Bilbao går ut 2013.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter