Från Serbien: “Inter kan köpa Basta för sex miljoner”From Serbia: “Inter can buy Dusan Basta at the price of six million euros”

Från Serbien: “Inter kan köpa Basta för sex miljoner”From Serbia: “Inter can buy Dusan Basta at the price of six million euros”-->
<!--:sv-->Från Serbien: “Inter kan köpa Basta för sex miljoner”<!--:--><!--:en-->From Serbia: “Inter can buy Dusan Basta at the price of six million euros”<!--:-->
October 3, 2012 14:47
( )
SempreInter.com


För ett par dagar sedan rapporterade den serbiska nyhetsportalen Novosti att Udineses högerback Dusan Basta är en het kandidat att gå till Inter för att täcka hållet efter Douglas Maicon. Andrea Stramaccioni ska enligt uppgifter gilla serbens kvalitéer och sägs vara intresserad av en värvning redan i januari. Dock finns inget mer konkret än ett intresse. Novosti rapporterar också att man kan komma att bli utmanad av Arsenal som också haft ögonen på Basta under en längre tid, dock ska Inters relation med Udinese efter sommarens affärer sätta de blåsvarta för Arsenal. Priset sägs ligga runt sex miljoner euro.

Andra alternativ är Sporting Lissabons Santiago Arias och Eintrachts Sebastian Jung.

A couple of days ago reports came from the Serbian newsportal Novosti about Inters intrest in Udineses Serbian fullback Dusan Basta, a potential replacement for Maicon. Andrea Stramaccioni is suppose to like Bastas qualities and there is a possibility for a transfer as soon as January. But nothing more than an interest from the Inter-coach at this point. Novosti also claims that the Nerazzurri can be challenged hard in the hunt for Basta by Arsenal who also kept thier eyes on Basta for a long time. But Inter is said to be in pole position. The price-tag? Around six million euros.

Other options is Sporting Lisbons Santiago Arias and Eintrachts Sebastian Jung.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter