Mondo Nerazzurro del 3 – 3 Oktober

October 3, 2012 16:30
( )

I dagens Mondo Nerazzurro diskuteras matcherna mot Chievo, Fiorentina och den kommande matchen mot Neftchi. Utöver det, mycket mer. Är Cambiasso verkligen snabbare än Chivu? Ska Sneijder säljas? Vart ska alla offensiva spelare få plats?? Allt detta och lite till i Mondo Nerazzurro tillsammans med Nima, Sia och Hampus.

Mondo Nerazzurro – 3 oktober

Vi presenterar SempreInter.coms egna podcast-radio. Det ni hör här handlar till 100% om Inter. Vi vill klargöra på förhand att saker som sägs i detta program inte är personligt riktat mot någon av våra läsare eller mot någon annan. Vi mottager gärna er konstruktiva kritik och ber på förhand om ursäkt ifall någon skulle ta illa vid sig från vad som sägs i vårt program. Ta det ni hör med en nypa salt och luta er tillbaka och följ med ner i den blåsvarta världen: Mondo Nerazzurro!

Vi håller även på att jobba med att få upp podcasten via RSS och Itunes! Håll ut