Mondo Nerazzurro del 4 – 5 Oktober – Derby Speciale!

October 5, 2012 00:13
( )

Mondo Nerazzurros derby-speciale med gästspel från SvenskaFans-redaktören Daniel Hamilton och vår man på plats i Milano Matteo Pizzelli, tillsammans med Hampus, Nima och Sia. 55 minuter med snack om matchen mot Neftchi och massor med derby-prat!

Mondo Nerazzuro – 5 Oktober – Derby Speciale

Vi presenterar SempreInter.coms egna podcast-radio. Det ni hör här handlar till 100% om Inter. Vi vill klargöra på förhand att saker som sägs i detta program inte är personligt riktat mot någon av våra läsare eller mot någon annan. Vi mottager gärna er konstruktiva kritik och ber på förhand om ursäkt ifall någon skulle ta illa vid sig från vad som sägs i vårt program. Ta det ni hör med en nypa salt och luta er tillbaka och följ med ner i den blåsvarta världen: Mondo Nerazzurro!

Vi vill tacka Tomas Georgos för att han hjälpte oss fixa och trixa och till slut få upp podcasten i Itunes. Som många av er kanske har förstått så är vi först och främst skribenter och inte IT-tekniker, vilket är det bästa med att ha läsare som Tomas

Ituneslänk: https://itunes.apple.com/se/podcast/mondonerazzurropods-podcast/id567854829?l=en

Rssfeed: https://mondonerazzurropod.podomatic.com/rss2.xml

By Editorial Staff