Fcinternews.it – Ingen German Denis i InterFcinternews.it – Inter will not sign German Denis

<!--:sv-->Fcinternews.it – Ingen German Denis i Inter<!--:--><!--:en-->Fcinternews.it – Inter will not sign German Denis<!--:-->
October 10, 2012 19:35
( )

Våra kollegor på Fcinternews.it rapporterar idag att Inter inte har kontaktat Atalanta beträffande en värvning av German Denis där man citerar icke namngivna källor inom Bergamo-klubben som säger att Inter aldrig kommit med några förfrågningar, vare sig officiella eller icke-officiella. Jakten på en vice-Milito går således vidare.

Our colleagues at Fcinternews.it report that Inter have not contacted Atalanta over a possible transfer of German Denis from the Bergamo-outfit to Inter quoting un-named sources inside of the club whom state that neither any official nor unofficial contacts have been made by the Milanese Nerazzuri regarding the Argentinian striker. The search for the deputy-Milito position goes on.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter