Officiellt: Corinthians äger 50% av PaulinhoOfficial: Corinthians now own 50% of Paulinho

<!--:sv-->Officiellt: Corinthians äger 50% av Paulinho<!--:--><!--:en-->Official: Corinthians now own 50% of Paulinho<!--:-->
October 10, 2012 18:44
( )

Som vi på SempreInter.com rapporterade om igår så har den brasilianska storklubben Corinthians utökat sin andel i rättigheterna till den brasilianska landslagsmittfältaren Paulinho. Idag kom så dock den officiella bekräftelsen på detta när klubbens officiella hemsida meddelar att man betalat 5 miljoner Euro till BMG gruppen som äger resterande 50% för att inneha lika delar i rättigheter till spelaren samt att man passat på att ha förlängt spelarens kontrakt till 2015. Detta innebär även att det är Corinthians som får sista ordet i vid en eventuell försäljning. Detta nya avtal till trots, så förväntar sig inte klubben att spelaren kommer bli särskilt långvarig i klubben och man väntar på att alla intresserade klubbar kommer höra av sig med bud under de dagar då VM för klubblag avgörs. Däribland hittar vi Branca & co som uppges ha mycket goda kontakter med spelarens entourage där vi igår rapporterade att ett muntligt avtal mellan parterna redan ska ha ingåtts.

As we reported yesterday the Brazilian giants Corinthians have increased their ownership with regards to the rights to the Brazilian international midfielder Paulinho. Today this was confirmed via Corinthians homepage which stated that the club has paid the BMG group 5 million Euros to increase its holdings in the rights to the player up to 50%, with the other half being controlled by the BMG-group. Also the club states that they have extended the players contract until 2015, as well as reporting that they now have the final words with regards to any offers coming in for the player. Despite having renewed their engagement with the player it is believed that Corinthians don’t expect to hang on to the player and are reportedly going to consider offers during the FIFA World Club Cup. Branca & Ausilio have placed Inter at pole position in the race to sign the player, mainly due to the close contacts the Nerazzurri directors have had with the players entourage which has sparkled rumours that there already is a verbal agreement in place in principle between Inter and the players representatives.

By Nima Tavallaey Roodsari