Mauricio Pinilla antyder att han är på gång till Inter?Mauricio Pinilla hinting at a move to Inter?

Mauricio Pinilla antyder att han är på gång till Inter?Mauricio Pinilla hinting at a move to Inter?-->
<!--:sv-->Mauricio Pinilla antyder att han är på gång till Inter?<!--:--><!--:en-->Mauricio Pinilla hinting at a move to Inter?<!--:-->
October 11, 2012 21:56
( )
SempreInter.com

Efter derbysegern senast mot Milan gick Mauricio Pinilla ut via sitt officiella twitter-konto och twittrade ut #amala vilket gjorde att flera röster höjdes för att chilenaren redan är klar för en flytt till Inter i januari. Sedan dess har chilenaren bombats med hälsningar från Interisti på twitter om att han ska ansluta till Inter etc. och idag spädde anfallaren som för tillfället spelar i Cagliari på dessa rykten när han re-tweetade flera av dessa tweets. Visar han bara att han håller på Inter, något som varit känt sedan länge, eller är det ett tecken på att något håller på att hända i jakten på en vice-Milito?

After Inter’s derbywin last Sunday against AC Milan, Cagliari striker Mauricio Pinilla went out on his official Twitter account and tweeted #amala which further fueled speculation that he is set for a January transfer move to Inter. Since then the Chilean international has been bombarded with tweets by Inter-supporters who are asking him to come to Inter as well as singing chants which ususally are reserved for current Inter-players. Today, Pinilla seems to have added further fuel to the flame regarding the speculation of where his future may lie by retweeting several of these tweets which he has recieved from Inter-supporters. Is he just expressing himself as an Inter-fan, a fact that has been known for quite some time, or is it a sign that the race to find a back-up for Militois drawing to its close?

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter