Vigorelli: “Longo återvänder till Inter i sommar”Vigorelli: “Longo will return to Inter in the summer”

Vigorelli: “Longo återvänder till Inter i sommar”Vigorelli: “Longo will return to Inter in the summer”-->
<!--:sv-->Vigorelli: “Longo återvänder till Inter i sommar”<!--:--><!--:en-->Vigorelli: “Longo will return to Inter in the summer”<!--:-->
November 2, 2012 05:18
( )

Samuele Longo gör som bekant precis som Coutinho gjorde ifjol, nämligen stor succé i Espanyol i Primera Division. Spelarens agent Claudio Vigorelli intervjuades av Tuttomercatoweb.com om hur den närmatse framtiden kommer att se ut för den unge anfallaren: “Samuele fortsätter på hans inslagna väg att utvecklas i en annorlunda liga än Serie A men ändå en viktig sådan. De erfarenheter han samlar på sig är väldigt viktiga, Inter kommer vid säsongens slut att ta hem honom för att sedan besluta om han är redo att ta en plats eller om han ska lånad ut ytterligare för att utvecklas. Att vid hans ålder få internationell erfarenhet är en otroligt viktig erfarenhet” slår Vigorelli fast.

Inter owned starlet is currently doing a Coutinho, that is being a revelation at Spanish top flight club Espanyol to which he is currently out on loan to. The players agent Cladio Vigorelli spoke to Tuttomercatoweb.com regarding what lay ahead for the talented youngster once his loan spell comes to an end: “Samuele is continuing on his current path in developing in a different league than Serie A but nonetheless a very important league. The expereiences he is collecting are very important. At the end of the season he will go back to Inter who will then decide whether if he is ready to stake a place at Inter or if he is to be loaned out again in order to continue to develop further. To be able to gain international experience at his young age is nonetheless very important” Vigorelli concluded.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter