Inter i Sverige och scoutar Oscar HiljemarkInter in Sweden scouting Oscar Hiljemark

Inter i Sverige och scoutar Oscar HiljemarkInter in Sweden scouting Oscar Hiljemark-->
<!--:sv-->Inter i Sverige och scoutar Oscar Hiljemark<!--:--><!--:en-->Inter in Sweden scouting Oscar Hiljemark<!--:-->
November 9, 2012 15:57
( )
SempreInter.com

Kan det bli nytt svenskt blod i Inter i framtiden? Enligt Calciomercatoweb.it så har Inter just nu scouter i Sverige för att värdera Oscar Hiljemark och eventuellt ta kontakt med hans klubb Elfsborg om han motsvarar Inters förväntningar. Hiljemark, 21, är också hett eftertraktad av Nice i Ligue 1, men om Inter kommer och knackar på dörren…

According to Calciomercato.it, Inter has sent scouts to Sweden to observe Swedish midfielder Oscar Hiljemark, 21, from the club Elfsborg. Inter are also ready to initiate negociations if they find Hiljemark to meet thier expectations. Hiljemark, who is also hunted by French Ligue 1-club Nice, would consider a move to Inter.

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter