Ilicics agent: “Jag vet inget om Inter”Ilcic’s agent: “I haven’t heard anything of Inter”

Ilicics agent: “Jag vet inget om Inter”Ilcic’s agent: “I haven’t heard anything of Inter”-->
December 5, 2012 19:18
( )


Josip Ilicic, Palermos slovenske spelfördelare kopplas ständigt samman med Inter när det gäller transferrykten. Detta har nu fått ordentligt spinn efter Wesley Sneijders troliga flytt. Ilicics agent Armin Ruznic demeterar idag dessa uppgifter till Mediagol.it.

“Jag har inte hört något om Inters intresse mer än vad massmedia sprider. Jag har inte blivit kontaktad av Inter. Jag kan däremot säga att min klient verkligen gillar Nerazzurri, men ännu inget konkret att gå på.”

Josip Ilcic, the playmaker of Palermo is always well-mentioned in the press about moves to Inter. This has gotten a lot of fuel to the fire with Wesley Sneijder’s potential move away from the city of Milan. Ilicic’s agent Armin Ruznic clears the air today in a statement to Mediagol.it.

“I haven’t heard more of Inter’s interest than what the press talks about. Inter has not contacted me. I can confirm that Ilicic really likes the Nerazzurri, but there is nothing solid at this point.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter