Exklusiv INTERvju med Ivan Cordoba: “Synd att vi inte vann, vi är redo för Napoli”Exclusive INTERview with Ivan Cordoba: “Shame we didn’t win, we are ready for Napoli”

Exklusiv INTERvju med Ivan Cordoba: “Synd att vi inte vann, vi är redo för Napoli”Exclusive INTERview with Ivan Cordoba: “Shame we didn’t win, we are ready for Napoli”-->
<!--:sv-->Exklusiv INTERvju med Ivan Cordoba: “Synd att vi inte vann, vi är redo för Napoli”<!--:--><!--:en-->Exclusive INTERview with Ivan Cordoba: “Shame we didn’t win, we are ready for Napoli”<!--:-->
December 7, 2012 16:32
( )

Efter gårdagens oavgjorda match mellan Inter och Neftci i den avslutande gruppspelsomgången i Europa League, intervjuade vi på SempreInter.com Inter-legenden och tillika nuvarande Team-managern Ivan Cordoba:

Vad tyckte du om kvällens match?

“Jag tycker att det var en bra match för de få åskådare som var där men jag tycker att vi tog oss an denna på förhand kanske inte lika roliga uppgift på ett bra sätt, vi fick se ett Inter med många ungdomar som leddes av spelare med mycket erfarenhet Cambiasso, Samuel, Jonathan, Pereira. Det var synd att vi inte lyckades vinna matchen, jag tycker synd om grabbarna för jag tycker att vi förtjänade att vinna den här matchen.”

Om vi räknar bort Marko Livaja, vilka av de unga spelarna imponerade mest på dig ikväll?

“Jag tycker att Benassi visade idag att det han gjorde i förra matchen inte var en engångsföreteelse utan han bekräftade sin skicklighet i kvällens match. Även de andra gjorde bra ifrån sig men han visade att man kan lita på honom även i stunder som denna således visade de andra att de är redo att hjälpa laget ifall det behövs och därför är det synd att vi inte lyckades ro hem det bästa resultatet som hade även vart det mest rättvisa.”

Nu är det dags för Napoli….

“Ja nu är det dags att möta Napoli, det är en fin match men vi är redo att ta oss an denna utmaning och Inter gillar den här typen av matcher.”

Tycker du att matchen på söndag kommer vara avgörande för Scudetto-rejset på något sätt?

“nej verkligen inte, det är långt kvar, det är en väldigt viktig match precis som alla andra men jag tycker absolut inte att matchen är avgörande för Scudetton eller något liknande.”

[vimeo id=”55094990″ width=”600″ height=”350″]

After yesterday’s Europa League fixture between Inter and FC Neftci Baku which ended in a 2-2 draw, SempreInter.com caught´up exclusively with Inter legend and current Team-manager Ivan Cordoba:

What are your thoughts on tonights game?

I think that it was an entertaining match for the few spectators that were here but most importantly we approched this match which maybe beforehand wasn’t so important in a very good way, we got to see an Inter with several young players who were lead by players with great experience such as Cambiasso, Samuel, Jonathan, Pereira. It’s a shame we weren’t able to win the match, I feel sorry for the lads because I think we deserved to win this match.”

If we disregard Marko Livaja, who do you think was the most impressive youth-team player in tonight’s fixture?

“I think that Benassi showed today that his performance last time wasn’t a one-time occurence but he confirmed his high level of skill in tonights game. Also the others played very well but he showed that theteam can count on him in moments like these, also the others showed that they are ready to help the team when needed and that’s why I think it’s a shame that we were’nt able to go home with the best result which also had been the most fair result.”

Now for Napoli….

“Yes now it’s time to face Napoli which will be a wonderful fixture but we are ready to face this challenge and Inter looks forward these types of games.”

Do you think the match on Sunday will be decisive in the race for the Scudetto?

“No absolutely not, it’s still a long way to go, it’s a very important match just like all the others but I don’t think that these particular match will be decisive for the Scudetto or anything along those lines.”

[vimeo id=”55094990″ width=”600″ height=”350″]

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter