Inter ville ha BuffonInter wanted Buffon

Inter ville ha BuffonInter wanted Buffon-->
December 7, 2012 20:57
( )

Idag uttalar sig Juventusikonen och målvakten Gianluigi Buffons agent Silvano Martina. Enligt Fcinternews.it har Martina avslöjat att Inter verkligen var intresserade av att värva Buffon.

“Ja, när Juve flyttades ner till Serie B så gjorde Inter ett par ordentliga försök att få Buffon till Milano. Intresset fanns från vår sida också, men Buffon valde att stanna med Juventus och kämpa sig tillbaka från Serie B och är nu en ikon för bianconero.”Today, Fcinternews.it published a statement from the Juventus-keeper and Icon Gianluigi Buffon’s agent Silvano Martina. He reveals that Inter wanted to sign Buffon badly in 2006.

“Yes, it’s true. When Juve were relegated to Serie B, Inter made firm moves to draw Buffon to Milan. Sure we were interested, but in the end Buffon chose to stay in Juve and now he is an Icon for all the bianconeri-fans.”

By Editorial Staff
Close

Subscribe

to our newsletter