Precis som ifjol hjälper vi på Interisti Svedesi Musikhjälpen, i år sker insamlingen till förmån för att barn i fattiga områden ska ha tillgång till rent vatten. Utöver vår insamlingsbössa (som ni finner här) har föreningen köpt 4 matchtröjor som vi med hjälp av Inter fått signerade av 4 spelare. Två av dessa skänker vi till Musikhjälpens insamling, de andra två auktionerar vi ut själva tillsammans med ett högupplöst foto taget av fotografen Thomas Salme på spelaren Fredy Guarin när denne gjorde sitt första mål i Inter och självklart har Guarin signerat fotot.

Intäkterna från vår egna auktion (2 tröjor samt foto) går oavkortat till Inter Campus som är Inters egna projekt i krigsdrabbade/fattiga områden i världen där man anordnar evenemang där barn får vara just barn och spela fotboll och leka, åtminstone för en dag.

De två matchtröjor som vi donerar till Musikhjälpen är signerade matchtröjor från Antonio Cassano samt Diego Milito. De övriga 2 matchtröjorna som vi auktionerar ut själva är från Javier Zanetti och Coutinho, samt det signerade fotot av Fredy Guarin.

Mer info om vart Musikhjälpens hjälp går kan Ni läsa här.

Här kan ni lägga bud på Milito och Cassanos matchtröja OBS ENDAST 24 TIMMAR KVAR ATT KUNNA BUDA PÅ MILITO & CASSANO’S TRÖJOR:

https://www.tradera.com/2-inter-matchtrojor-signerade-av-cassano-och-diego-milito-auktion_280404_171055819

För att donera via SMS klickar du på den här länken. Skriver in det telefonnummer du vill donera ifrån och trycker sedan på skicka! Nu visar vi att Inter är störst bäst och vackrast.

Här nedan kan ni se bildbevis på matchtröjorna samt det signerade fotot av Guarin:

   Â