Sky – Branca ute efter en spelfördelareSky – Branca is looking for a playmaker

Sky – Branca ute efter en spelfördelareSky – Branca is looking for a playmaker-->
<!--:sv-->Sky – Branca ute efter en spelfördelare<!--:--><!--:en-->Sky – Branca is looking for a playmaker<!--:-->
January 3, 2013 20:38
( )

Inte enbart Tommaso Rocchi kommer skriva på för Inter, detta uppger italienska Sky som fortsätter med att hävda att Marco Branca på allvar lägger ner tid och kraft på att hitta en spelfördelande och spelförande mittfältare. Som vi rapporterade tidigare har Branca redan en back-up plan ifall den brasilianska ytterbacken Jonathan skulle lämna och denna plan b heter Ezequiel Schelotto som kommer enbart ifall brassen lämnar.

Tommaso Rocchi won’t be Inter’s only bit of business in January, Sky Italia reports. The Inter Director of Football is in search of a deeplying central midfield-playmaker and is going to devote all his time in January trying to secure the services of such a player. As we at SempreInter.com reported earlier one probable departure could be that of the Brazilian full-back Jonathan and if this situation should arise Branca has already his replacement line-up: Ezequiel Schelotto who will sign for Inter if and only when the Brazilian leaves.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter