Marchetti: “Dzeko har sagt ja, Lodi…”Marchetti: “Dzeko has accepted, Lodi…”

Marchetti: “Dzeko har sagt ja, Lodi…”Marchetti: “Dzeko has accepted, Lodi…”-->
<!--:sv-->Marchetti: “Dzeko har sagt ja, Lodi…”<!--:--><!--:en-->Marchetti: “Dzeko has accepted, Lodi…”<!--:-->
January 8, 2013 23:21
( )

Sky Italias mercato expert Luca Marchetti gick alldeles nyss ut och gav en uppdatering beträffande en eventuell övergång till Inter för Edin Dzeko och Francesco Lodi: “Från Dzekos håll finns ett initialt ja som är beroende på att Inter kvalificerar sig för nästa säsongs spel i Champions League. City anfallaren tjänar runt 4,5-5 miljoner € netto, därför bör man kunna hitta en lösning. För Lodi däremot så kan man lösa situationen kanske genom att spelaren själv sätter press på Catania som inte vill sälja spelaren: Inter är ett tåg som passerar, spelaren får helt enkelt ta tillfället i akt.”

Sky Italia transfer market expert Luca Marchetti spoke moments ago regarding a potential transfer to Inter för Edin Dzeko and Francesco Lodi: “From Dzeko there is an initial ok which is conditioned on the fact that Inter qualify to play for next seasons edition of the Champions League. The City striker earns aroudn 4,5-5 million €, therefore a solution is possible. For Lodi on the other hand the situation could be unblocked if teh player himself decides to put pressure on Catania who seem adamant in their desire not to sell the player: Inter are a train passing by, the player will have to simply try to seize the moment.”

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter