Santon till Milan? En bra affär för InterSanton to Milan? A good deal for Inter

Santon till Milan? En bra affär för InterSanton to Milan? A good deal for Inter-->
<!--:sv-->Santon till Milan? En bra affär för Inter<!--:--><!--:en-->Santon to Milan? A good deal for Inter<!--:-->
January 8, 2013 23:07
( )

Davide Santon är ett konkret alternativ för Milan, speciellt nu när Luciano Spalletti och hans Zenit uppges i princip ha gjort klart med Ignazio Abate, och Newcastle uppges vara villiga att släppa spelaren för rätt pris. Inter har å sin sida inget att ångra rent ekonomiskt då spelaren kostade i princip ingenting eftersom han är en egen produkt och han såldes för strax under 4 miljoner €. Dessutom finns det en vidareförsäljningsklausul som är standard i alla övergångar och som torde ge Inter mellan 10-15% av övergångssumman.

Former Inter full-back Davide Santon is a real possibility for AC Milan, especially now when Luciano Spalletti and his Zenit are reported to have practically signed full-back Ignazio Abate, with Newcastle giving the transfer a green light only if the price is right. Inter have on the other hand no financial regrets given that the player didn’t cost the club anything since he is a product of the clubs youth system and was sold for just under 4 million €. Also a standard clause which guarantees Inter 10-15% of the transfer is also reported to have been included in the original contract between Inter and Newcastle.

By Nima Tavallaey Roodsari
Close

Subscribe

to our newsletter